Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Savon piiri Itä-Savon yhdistys

Itä-Savo
Navigaatio päälle/pois

Suomen Luon­non­suo­je­lu­lii­ton Itä-Savon yhdistys

Itä-Savon luonnonsuojeluyhdistys ry on perustettu vuonna 1966. Se kuuluu Etelä-Savon ympäristönsuojelupiiriin ja siten samalla myös Suomen luonnonsuojeluliittoon. Yhdistyksellä on yli 200 jäsentä.

Kuva: Minna Hyyryläinen

Toiminta

Itä-Savon luonnonsuojeluyhdistys ry on Suomen luonnonsuojeluliiton jäsenjärjestö. Yhdistyksen toimialue on Savonlinna (mukaan lukien Kerimäen, Punkaharjun ja Savonrannan alueet) sekä Rantasalmi, Enonkoski ja Sulkava.

Isly edistää luonnon- ja ympäristönsuojelua alueellaan sekä vaalii paikallista kulttuuriperintöä. Seuraamme paikallisia ympäristömuutoksia ja annamme lausuntoja ja julkilausumia sekä teemme aloitteita luonnon parhaaksi.

Valistamme ja koulutamme alueemme väestöä ja toimijoita järjestämällä esitelmiä, työpajoja ja luontoretkiä.

Yhdistyksemme on perustettu vuonna 1966 ja riveissämme on yli 200 jäsentä.

Etelä-Savon luonnonsuojelupiiri

Itä-Savon luonnonsuojeluyhdistys ry

  • [email]
  • 050 5670 500
  • Pappilankatu 3, 57100 Savonlinna

Ajankohtaista

Ruskaristeily norppavesille oli hieno päätös syyskuulle

Itä-Savon luonnonsuojeluyhdistys järjesti lauantaina 30. syyskuuta Elviira-laivalla Ruskaristeilyn Pihlajavedelle. Risteily toteutettiin leppoisassa syyssäässä kiertämällä kolmen tunnin ajan sokkeloista saaristoa. Lämpimän syksyn takia maiseman väriloisto ei ollut vielä…

Lue lisää

Haka-alue siistittiin maastoroskista

Lukuisat säkit ja ämpärit täyttyivät Savonlinnan Haka-alueen luontoon jätetyistä roskista, kun Maailman siivouspäivän paikallistapahtuman talkooporukka jalkautui maastoon roskapihtien kanssa lauantaina 16. syyskuuta. Edes sadeherkkä sää ei keruupuuhia haitannut.

Lue lisää