Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Hämeen piiri Hämeenlinnan seudun yhdistys

Hämeenlinnan seutu
Navigaatio päälle/pois

Kesän talkoista

Kesä on tullut ja sen mukana talkoot. Tänä kesänä Hämeenlinnan seudun luonnonsuojeluyhdistys järjestää seitsemät talkoot kahdessa eri kohteessa. Kesäkuussa poistamme lupiinia Sairionrannassa, heinäkuussa käymme jättipalsamin kimppuun Kutalanjoella.

Sairionrannan talkoiden ajankohdat:

Maanantai 3.6. kello 17-20.

Tiistai 11.6. kello 17-20.

Keskiviikko 19.6. kello 17-20.

Torstai 27.6. kello 17-20.

Talkookohde on Sairion kevyenliikenteen tasoristeyksen kohdalla rautatien ja Vanajaveden välissä. Mukaan tarvitset vain omat työkäsineet. Voit ottaa myös omia työkaluja mukaan, mutta yhdistys toimittaa paikalle pistolapioita lainattavaksi. Tarjoamme talkoolaisille pikkupurtavaa ja juotavaa. Lisätietoja saa Timo Oksaselta, sposti tijuoksa@windowslive.com, puh 050 3279407.

Heinäkuun jättipalsamitalkoot pidetään maanantaina 8.7., tiistaina 16.7. ja keskiviikkona 24.7. niin ikään kello 17-20.

Tervetuloa!