Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Hämeen piiri Hämeenlinnan seudun yhdistys

Hämeenlinnan seutu
Navigaatio päälle/pois

Retki Kalvolan Kaskenmäkeen

Hämeenlinnan seudun luonnonsuojeluyhdistys järjestää retken Kalvolan Kaskenmäkeen sunnuntaina 17.9. Retki on kaikille avoin ja ilmainen.

Kohde on yksi hienoimmista vanhan metsän alueista Kanta-Hämeessä, ja siellä riittää tutkittavaa koko päiväksi. Maasto on osaksi vaikeakulkuista ja kosteaa, joten hyvät ja vedenpitävät jalkineet on syytä olla. Polkuja alueella ei ole. Kävelymatkaa tulee 2-3km. Retken kesto on noin 6 tuntia, joten kannattaa ottaa juotavaa ja evästä matkaan. Sienisaaliiseenkin voi varautua.

Kokoonnumme aamulla kello 9 Hämeenlinnan linja-autoaseman parkkipaikalle, josta jatkamme kimppakyydillä kohteeseen. Ilmoittautumiset retken vetäjälle Timo Oksaselle joko sähköpostiin tijuoksa@windowslive.com tai puhelimitse 050-3279407.

Tapahtuman kalenterisivulle pääset tästä linkistä.

Tervetuloa!