Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Hämeen piiri Hämeenlinnan seudun yhdistys

Hämeenlinnan seutu
Navigaatio päälle/pois

Luontoretki Hattulan maisemiin

Hämeenlinnan seudun luonnonsuojeluyhdistys järjestää sunnuntaina 10.7. kaikille avoimen retken Hattulan maisemiin. Vierailemme muutamassa rehevässä luontokohteessa: lehdossa, rehevässä puronvarsikorvessa ja lettosuolla.

Retki ei vaadi huippukuntoa, mutta osa kohteista on osin vaikeakulkuisia. Maasto on paikoin märkää, joten kannattaa ottaa mukaan saappaat tai vastaavat vedenpitävät jalkineet. Retken kesto on 6-8 tuntia, joten kannattaa varata mukaan juotavaa ja syötävää.

Liikumme kimppakyydillä, ja lähdemme retkelle Hämeenlinnan linja-autoaseman parkkipaikalta kello 9. Ilmoittautumiset retken oppaalle Timo Oksaselle s-postiin tijuoksa@windowslive.com. Tapahtuman sivulle pääset tästä linkistä.

Tervetuloa mukaan!