Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Hämeen piiri Hämeenlinnan seudun yhdistys

Hämeenlinnan seutu
Navigaatio päälle/pois

Lupiinitalkoot Sairionrannassa

Hämeenlinnan seudun luonnonsuojeluyhdistys järjestää lupiinin kitkemistalkoot Sairionrannassa ti 14.6. klo 16-19. Aloituspaikka Vaneritehtaantien tasoristeyksen kohdalla. Ota mukaan omat työhanskat ja vesipullo. Työvälineet saamme lainaan kaupungin puisto-osastolta.

Ilmoitathan tulostasi osoitteseen ina.rosberg@sll.fi, jotta osaamme varata tarpeeksi välineitä. Talkoisiin voi osallistua myös ilman ilmoittautumista. Tapahtuman sivulle pääset tästä linkistä.

Lupiinia poistetaan käsin kitkemällä ja kaivamalla juurineen. Näyttävä komealupiini on haitallinen vieraslaji, joka valtaa ja rehevöittää perinteisten niittykasvien kasvupaikkoja. Se on kuitenkin pölyttäjäpörriäisille hyödytön kasvi. Tee luontoteko, tule talkoisiin.

Tervetuloa!