Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Hämeen piiri Hämeenlinnan seudun yhdistys

Hämeenlinnan seutu
Navigaatio päälle/pois

Luontoretki Lammille

Huom! Kohde muuttunut! Sajaniemen sijasta retki suuntautuu Untulanharjulle.

Hämeenlinnan seudun luonnonsuojeluyhdistys järjestää sunnuntaina 29.5.2022 maksuttoman ja kaikille avoimen luontoretken Lammin Untulanharjulle. Lähtö on Hämeenlinnan linja-autoasemalta kello 9.00. Retken kesto on noin 5-6 tuntia, joten juotavaa ja syötävää kannattaa varata mukaan.

Retki on vapaamuotoinen, eli varsinaista ohjelmaa ei ole. Alueen luonto on rehevää ja monipuolista, vanhaa sekametsää ja lehtoa. Kävelyä ei tule kovin pitkälti, mutta maasto voi olla ajoittain vaikeakulkuista. Suosittelemme kumisaappaita tai vastaavia vedenpitäviä jalkineita.

Paikalle kuljetaan kimppakyydillä, kyytien riittävyyden varmistamiseksi osallistujien tulee ilmoittautua etukäteen retken järjestäjälle. Jäsenille on lähetetty sähköpostitiedote ja ilmoittautumisohjeet. Yhdistystoiminnasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä sähköpostitse: hameenlinnanseutu@sll.fi.

Tässä linkki tapahtuman sivulle.

Tervetuloa mukaan!