Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Hämeen piiri Hämeenlinnan seudun yhdistys

Hämeenlinnan seutu
Navigaatio päälle/pois

Luontoretki Hattulan Könnölään

Hämeenlinnan seudun luonnonsuojeluyhdistys järjestää lauantaina 7.5. kaikille jäsenille avoimen ja ilmaisen retken Hattulan Könnölään. Kohteessa on hyvin monimuotoista luontoa: harjuja, metsälampia, vanhaa metsää ja hienoja puroja.

Lähtö on aamupäivällä Hämeenlinnan linja-autoasemalta klo 9.00. Retken kesto on noin 6 tuntia, joten juotavaa ja syötävää kannattaa varata mukaan. Kävelymatkaa tulee vähintään 3 km normaalissa, pääosin poluttomassa metsämaastossa. Paikoin voi olla hyvin märkää, joten suosittelemme kumisaappaita tai vastaavia vedenpitäviä jalkineita.

Ilmoittautumisohjeet on laitettu sähköpostilla jäsenille, jos viesti ei tullut perille, niin ota yhteyttä: hameenlinnanseutu@sll.fi.

Tässä linkki tapahtuman sivulle.

Tervetuloa mukaan!

Kevään leskenlehti Aulangolla.