Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Hämeen piiri Hämeenlinnan seudun yhdistys

Hämeenlinnan seutu
Navigaatio päälle/pois

Hämeenlinnan luontorinki

Hämeenlinnan seudun luonnonsuojeluyhdistys on luonut Hämeenlinnan luontorinki-nimisen WhatsApp-ryhmän, joka toimii keskustelunalustana kaikille paikallisesta luonnosta kiinnostuneille ihmisille. Voit kysyä esimerkiksi lajintunnistusapua tai jakaa omia näköhavaintojasi paikallisesta luonnosta – aihe on vapaa! Pääset liittymään mukaan ryhmään tästä linkistä.

Osallistujilta edellytetään asiallista ja muita kunnioittavaa käytöstä. Sopimaton käytös voi johtaa ryhmästä poistamiseen. Ryhmää hallinnoi Hämeenlinnan seudun luonnonsuojeluyhdistys, ja viralliset asiat tulee hoitaa yhdistyksen sähköpostin kautta.

Tervetuloa mukaan!

Aulangon ulkoilureitit ovat vielä pitkälti lumen ja jään peitossa, mutta sinivuokkoja näkyy jo kuitenkin aurinkoisimmilla paikoilla.