Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Hämeen piiri Hämeenlinnan seudun yhdistys

Hämeenlinnan seutu
Navigaatio päälle/pois

Kutsu vuosikokoukseen

Kirjailija Juha Kauppinen esittelee kirjaansa “Heräämisiä – Kuinka minusta tuli luonnonsuojelija” lauantaina 12.2.2022 klo 15 Kumppanuustalon auditoriossa. Yhdistyksen vuosikokous pidetään sen jälkeen klo 16. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Paikan päälle voidaan ottaa enintään sen hetkisten rajoitusten sallima määrä väkeä. Molempiin tapahtumiin on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä. Osallistuminen kummalla tavalla tahansa edellyttää ennakkoilmoittautumista sähköpostitse osoitteeseen hameenlinnanseutu@sll.fi viimeistään torstaina 10.2.2022. Määräaikaan mennessä ilmoittautuneille etäosallistujille lähetetään sähköpostitse osallistumislinkki ennen kokousta.

Kokouksen esityslista ynnä muut olennaiset asiakirjat lähetetään määräajassa ilmoittautuneille ennen kokousta.

Tervetuloa!

-Hallitus