Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Hämeen piiri Asikkalan yhdistys

Asikkala
Navigaatio päälle/pois

Asikkalan luonnonystävät ry

Asikkalan luonnonystävät ry on perustettu vuonna 1980. Se kuuluu Hämeen ympäristönsuojelupiirin ja siten samalla myös Suomen luonnonsuojeluliittoon. Yhdistyksessä on tällä hetkellä jäseniä n 100.

Lue lisää toiminnastamme Paikallisluonto

Kuva: Sari Salonen

Periaatteena kestävä kehitys

Asikkalan luonnonystävien toiminnan tarkoituksena on edistää luonnon- ja muun ympäristön suojelua ja hoitoa Asikkalan kaupungin alueella ja olla tätä harrastavien henkilöiden yhdyssiteenä. Pääperiaatteena on kestävä kehitys, eli nyky-yhteiskunta ei saa kuluttaa tulevien polvien tarvitsemia luonnonvaroja. Yleistavoitteena on terveellinen, viihtyisä, monipuolinen ja virikkeellinen ympäristö; Asikkalassa on erityisesti vaalittava vihreää kaupunkikuvaa sekä laajoja ja puhtaita pohjavesiä.

Toimintamuotoinamme ovat yleisötilaisuuksien järjestäminen, kannanottojen laatiminen ympäristöä koskeviin suunnitelmiin, tempausten, tapahtumien, retkien ja tutustumiskäyntien järjestäminen.

Voit lähettää luontohavaintoja ym. kommentteja Asikkalan ympäristöön ja ympäristönsuojeluun liittyen sähköpostitse yhdistykselle osoitteeseen asikkalanluonto@gmail.com

Etelä-Hämeen ympäristönsuojelupiiri

Asikkalan luonnonystävät ry

  • [email]
  • +358 44 300 6466