Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pirkanmaan piiri Ylöjärven yhdistys

Ylöjärvi
Navigaatio päälle/pois

Muistutus osayleiskaava 2040 -muu­to­seh­do­tuk­seen

Muistutus YLÖJÄRVEN YDINKESKUSTAN OSAYLEISKAAVA 2040
26.3.2018 päivättyyn muutosehdotukseen

Ylöjärven luonto ry jätti muistutuksen Ylöjärven ydinkeskustan osayleiskaavan 2040 muutosehdotukseen. Ylöjärven luonnonsuojeluyhdistys katsoo, että yleiskaavaehdotuksen tulisi pitkälle noudattaa nykyisen yleiskaavan linjauksia.

Muutosehdotuksessa erityisen ongelmallinen kohta on Aron ranta, joka on erittäin vilkkaassa ja monipuolisessa virkistys- ja harrastuskäytössä helposti saavutettavalla paikalla aivan kaupungin keskustassa. Erittäin monista selvityksissä jo nyt esiin tulleista vakavista epävarmuustekijöistä johtuen erityisesti korostamme, että Aron rannan alueelle SE-merkinnällä esitetty voimakkaan rantarakentamisen alue poistetaan kaavasta ja alue varataan lähinnä nykyisen kaltaiseen ulkoliikunta- ja virkistyskäyttöön.

Lue muistutus kokonaisuudessaan tästä linkistä (pdf-tiedosto

Kuntalaisaloite Aronrannan puolesta

UUDESSA YLEISKAAVAEHDOTUKSESSA ESITETETÄÄN ARONRANTAAN TIIVISTÄ KERROSTALOALUETTA 700:LLE ASUKKAALLE; KERROSTALOT PALLOILU- JA NURMIKENTILLE VESIRAJAAN KIINNI!

”Me allekirjoittaneet Ylöjärven asukkaat haluamme, että keskustan yleiskaavan tiivistäminen ei perustu nykyisten puistojen rakentamiseen. Esitämme ja vaadimme että yleiskaavaehdotuksessa esitettyä Aronrannan rakentamista ei toteuteta.”

Allekirjoita kuntalaisaloite Aronrannan puolesta