Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pirkanmaan piiri Ylöjärven yhdistys

Ylöjärvi
Navigaatio päälle/pois

Ylöjärven luonto

Suomen luonnonsuojeluliiton Ylöjärven yhdistys ry
Järjestämme luontoharrastustoimintaa ja puolustamme luonto- ja ympäristöasioita Ylöjärvellä

NIITTOTALKOOT 12.8. klo 17 Ajankohtaista

Kuva: Ylöjärven luonto ry

Ylöjärveläisen luonnon ja ympäristön puolustaminen

Ylöjärven luonto ry eli nykyisin virallisesti Suomen luonnonsuojeluliiton Ylöjärven yhdistys ry  on ajanut ylöjärveläisen luonnon etuja jo vuodesta 1981.

Yhdistykseen liittyvä ajankohtaisin tieto löytyy facebook-sivulta  https://www.facebook.com/YlojarvenLuontoRy

Ylöjärven luonnon toiminnan tarkoituksena on edistää luonnon- ja muun ympäristön suojelua ja hoitoa Ylöjärven kaupungin alueella ja olla tätä harrastavien henkilöiden yhdyssiteenä. Pääperiaatteena on kestävä kehitys, eli nyky-yhteiskunta ei saa kuluttaa tulevien polvien tarvitsemia luonnonvaroja. Yleistavoitteena on terveellinen, viihtyisä, monipuolinen ja virikkeellinen ympäristö; Ylöjärvellä on erityisesti vaalittava vihreää kaupunkikuvaa sekä laajoja ja puhtaita pohjavesiä.

Toimintamuotoinamme ovat yleisötilaisuuksien järjestäminen, kannanottojen laatiminen ympäristöä koskeviin suunnitelmiin, tempausten, tapahtumien, retkien ja tutustumiskäyntien järjestäminen.

Voit lähettää luontohavaintoja tai ympäristönsuojeluun liittyviä huomioita sähköpostitse yhdistykselle osoitteeseen ylojarvenluonto(ät)gmail.com.

Suomen luonnonsuojeluliiton Pirkanmaan piiri

Suomen luonnonsuojeluliiton Ylöjärven yhdistys

  • [email]
  • Rengintie 2, 33470 Ylöjärvi

Ajankohtaista

Toimintaan tarvitaan uusia voimia

Yhdistyksemme toiminta on vaikeuttanut jo pitkään, useamman vuoden, osallistumisen ja aktiivien jäsenten puute. Nyt ollaan tilanteessa, jossa yhdistyksen toiminta on vaarassa loppua tai pahasti vaikeutua aktiviteetin puutteeseen. Yhdistyksen hallituksessa on keskusteltu mahdollisuudesta vahvistaa toimintaa, liittymällä Nokian yhdistykseen. Tästä on keskusteltu nokialaisten kanssa, joita mahdollisuus kiinnostaa.…

Lue lisää