Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pirkanmaan piiri Ylöjärven yhdistys

Ylöjärvi
Navigaatio päälle/pois

Ylöjärven luonto

Suomen luonnonsuojeluliiton Ylöjärven yhdistys ry
Järjestämme luontoharrastustoimintaa ja puolustamme luonto- ja ympäristöasioita Ylöjärvellä

Niittotalkoot Pikku-Ahvenistolla Ajankohtaista

Kuva: Ylöjärven luonto ry

Ylöjärveläisen luonnon ja ympäristön puolustaminen

Ylöjärven luonto ry eli nykyisin virallisesti Suomen luonnonsuojeluliiton Ylöjärven yhdistys ry  on ajanut ylöjärveläisen luonnon etuja jo vuodesta 1981.

Yhdistykseen liittyvä ajankohtaisin tieto löytyy facebook-sivulta  https://www.facebook.com/YlojarvenLuontoRy

Ylöjärven luonnon toiminnan tarkoituksena on edistää luonnon- ja muun ympäristön suojelua ja hoitoa Ylöjärven kaupungin alueella ja olla tätä harrastavien henkilöiden yhdyssiteenä. Pääperiaatteena on kestävä kehitys, eli nyky-yhteiskunta ei saa kuluttaa tulevien polvien tarvitsemia luonnonvaroja. Yleistavoitteena on terveellinen, viihtyisä, monipuolinen ja virikkeellinen ympäristö; Ylöjärvellä on erityisesti vaalittava vihreää kaupunkikuvaa sekä laajoja ja puhtaita pohjavesiä.

Toimintamuotoinamme ovat yleisötilaisuuksien järjestäminen, kannanottojen laatiminen ympäristöä koskeviin suunnitelmiin, tempausten, tapahtumien, retkien ja tutustumiskäyntien järjestäminen.

Voit lähettää luontohavaintoja tai ympäristönsuojeluun liittyviä huomioita sähköpostitse yhdistykselle osoitteeseen ylojarvenluonto(ät)gmail.com.

Suomen luonnonsuojeluliiton Pirkanmaan piiri

Suomen luonnonsuojeluliiton Ylöjärven yhdistys

  • [email]
  • 0400 838418
  • Sauriontie 6 33470 Ylöjärvi

Ajankohtaista

Lausunto Siivikkalan keskustan, koulun pohjoispuolen asemakaavaehdotuksesta

Siivikkalan keskustan, koulun pohjoispuolen asemakaavaehdotuksesta Suomen luonnonsuojeluliiton Ylöjärven yhdistys katsoo, että Siivikkalan koulukeskuksenpohjoispuolen asemakaavaehdotuksesta tulee poistaa korttelit 185, 186 ja 187 maankäyttö- ja rakennuslain 54§ 2 momentin vastaisena. Kyseiset korttelit sijoittuvat luonnonsuojelullisesti arvokkaan metsäalueen päälle, jolla on huomattava merkitys Koulukallion päiväkodin…

Lue lisää

Lehdistötiedote Aronrannan kuntalaisaloitteesta

Suomen luonnonsuojeluliiton Ylöjärven yhdistys ry on luovuttanut Ylöjärven kaupungin päättäjille kuntalaisaloitteen koskien Aronrannan rakentamista ja kaupunkikeskustan tiivistämistä perustuen keskustan nykyisten puistojen rakentamiseen.

Lue lisää