Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pirkanmaan piiri Ylöjärven yhdistys

Ylöjärvi
Navigaatio päälle/pois

Ylöjärven luonto

Suomen luonnonsuojeluliiton Ylöjärven yhdistys ry
Järjestämme luontoharrastustoimintaa ja puolustamme luonto- ja ympäristöasioita Ylöjärvellä

Yhteystiedot

Kuva: Harri Luojus

Ylöjärveläisen luonnon ja ympäristön puolustaminen

Ylöjärven luonto ry eli nykyisin virallisesti Suomen luonnonsuojeluliiton Ylöjärven yhdistys ry  on ajanut ylöjärveläisen luonnon etuja jo vuodesta 1981.

Päivitämme ajankohtaisia asioita Facebook-sivullemme: www.facebook.com/YlojarvenLuontoRy
Seuraa ja osallistu myös instagramissa: @sllylojarvi

Ylöjärven luonnon toiminnan tarkoituksena on edistää luonnon- ja muun ympäristön suojelua ja hoitoa Ylöjärven kaupungin alueella ja toimia tätä harrastavien henkilöiden yhdyssiteenä. Pääperiaatteena on kestävä kehitys, eli nyky-yhteiskunta ei saa kuluttaa tulevien polvien tarvitsemia luonnonvaroja. Yleistavoitteena on terveellinen, viihtyisä, monipuolinen ja virikkeellinen ympäristö; Ylöjärvellä on erityisesti vaalittava vihreää kaupunkikuvaa sekä laajoja ja puhtaita pohjavesiä.

Toimintamuotoinamme ovat yleisötilaisuuksien järjestäminen, kannanottojen laatiminen ympäristöä koskeviin suunnitelmiin, tempausten, tapahtumien, retkien ja tutustumiskäyntien järjestäminen.

Voit lähettää luontohavaintoja tai ympäristönsuojeluun liittyviä huomioita sähköpostitse yhdistykselle osoitteeseen ylojarvenluonto(ät)gmail.com.

Suomen luonnonsuojeluliiton Pirkanmaan piiri

Suomen luonnonsuojeluliiton Ylöjärven yhdistys

  • [email]
  • Rengintie 2, 33470 Ylöjärvi

Ajankohtaista

Paikallisyhdistysten ja piirin yhteinen muistutus Pinsiön bioterminaalin ympäristölupahakemuksesta

SLL Ylöjärven, SLL Nokian, Kyrön luonnon sekä SLL Pirkanmaan piirin yhdessä laatimassa muistutuksessa vastustamme ympäristöluvan myöntämistä Pinsiön bioterminaalihankkeelle, jossa on kyse laaja-alaisesta ja mittavia haittavaikutuksia tuottavasta maa-ainesten, tiilen, betonin ja puumateriaalien käsittelyalueesta. Perustelemme kantaamme luontoon ja vesistöön (mm. pohjavesi ja raakkujoki) kohdistuvilla haitoilla,…

Lue lisää

Vuoden 2023 kuulumisia

Ylöjärven yhdistys vaikutti päättyneenä vuonna aktiivisesti Ylöjärven paikallisluontoa koskeviin asioihin. Annoimme lausuntoja, laadimme mielipidekirjoituksia ja kommunikoimme monien viranomaistahojen sekä poliitikkojen kanssa paikallisluontoamme koskevissa asioissa. Järjestimme myös luontotalkoita ja -retkiä sekä mahtavaksi menestykseksi osoittautuneen Lavajärven raakkutapahtuman kesän päätteeksi.

Lue lisää