Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Karjalan piiri Ylä-Karjalan yhdistys

Ylä-Karjala
Navigaatio päälle/pois

Ylä-Karjalan luonnonystävät

Ylä-Karjalan luonnonystävät (YKLY) on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisjärjestö, joka toimii Nurmeksessa ja Valtimolla. Yhdistyksemme on perustettu vuonna 1975. Jäseniä on nykyisin noin 50, mutta moni luonnonystävä vielä puuttuu joukostamme.

Lue lisää toiminnastamme Paikallisluonto

Kuva: Keijo Luoto

Ylä-Karjalan luonnon puolella

Ylä-Karjalan luonnonystävät ry (YKLY) on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisjärjestö, joka toimii Nurmeksessa ja Valtimolla. Yhdistyksemme on perustettu vuonna 1975. Jäseniä on nykyisin noin 50, mutta moni luonnonystävä vielä puuttuu joukostamme.

Ylä-Karjalan luonnonystävät pyrkii edistämään luontoharrastusta sekä luonnon- ja ympäristönsuojelua toiminta-alueellaan. Järjestämme kaikille avoimia retkiä ja tapahtumia, joihin pyrimme saamaan mukaan asiantuntevia oppaita. Talkoilla olemme muun muassa rakentaneet linnunpönttöjä ja hyönteishotelleja sekä hoitaneet perinnemaisemaa. Vuosittain tuotamme luontoaiheisen valokuvanäyttelyn paikallisiin kirjastoihin. Toimintaamme mukaan ovat kaikki luonnosta ja ympäristöasioista kiinnostuneet tervetulleita!

Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjois-Karjalan piiri

Ylä-Karjalan luonnonystävät ry

  • [email]
  • 050 522 1074

Ajankohtaista

Jäsenmaksun aika

Muista jäsenmaksusi Tämän vuoden jäsenmaksujen eräpäivä on keskiviikkona 22.1. 2020. Normaali jäsenmaksu on 38 euroa.  Ellet ole saanut laskua, ota yhteyttä jäsenpalveluun (puhelin ja sp-osoite tämän tiedotteen lopussa). Jäsenmaksulla saat jäsenyyden omaan paikallisyhdistykseesi, Ylä-Karjalan luonnonystäviin, mutta olet samalla osa valtakunnallista järjestöä, jolla on noin 30 000 jäsentä. Ylä-Karjalan…

Lue lisää

Uusi opas tarjoaa käytännön tukea suojelutyöhön

Suomen luonnonsuojeluliiton Pirkanmaan piiri on julkaissut Luonnonsuojelijan vaikuttamisoppaan, joka on hyödyllinen apuväline kaikille luonnonsuojeluvaikuttamisesta kiinnostuneille. Opas tekee byrokratiasta ymmärrettävämpää ja kuvailee, kuinka luonnon- ja ympäristönsuojeluun liittyvään päätöksentekoon voi Suomessa vaikuttaa. Jorma Mäntylän toimittama teos perustuu vankkaan kokemukseen luonnonsuojelutyöstä…

Lue lisää