Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Vantaan yhdistys

Vantaa
Navigaatio päälle/pois

Kedon 1. niitto suoritettu!

Kuva: Sara Käkelä -- Vuoden 2024 niittoeleganssia

Suomen luonnonsuojeluliiton Vantaan yhdistyksen luonnonhoitokohteena oleva Tuupakan kallioketo niitettiin kukkia säästellen sunnuntaina 30.6. Sää oli siinä mielessä suosiollinen, että osan aikaa porottava aurinko pysyi pilvien takana ja kedolla puhalteli vilvoittava tuuli.

Kuva: Sara Käkelä — Konkari opastaa sirpin saloihin varsin epäergonomisessa asennossa.
Kuva: Sara Käkelä — Tylsällä viikatteella olisi tylsää niittää.
Kuva: Sara Käkelä — Välillä vähän vegaanista kolmioleipää!

Niittämässä oli kuuden hengen porukka, kaukaisin osallistuja Joensuusta asti! Kedon laikuttaiseen parturointiin (siis vielä kukassa olleet mm. peurankellot ja ketoneilikat kierrettiin) kului aikaa noin kolme tuntia. Välissä nautittiin pieniä voileipiä eikä unohdettu nestetankkaustakaan.

Kedon 2. niitto suoritetaan 18.8. klo 10 – 13. Tarkemmat tiedot löydät tapahtumakalenterista. Tervetuloa!