Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Vantaan yhdistys

Vantaa
Navigaatio päälle/pois

Lisää ääntä — ilmastomarssi Helsingissä!

Kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna marssitaan ilmaston puolesta ympäri Eurooppaa! Elinkelpoisen tulevaisuuden puolesta jalkaudutaan kadulle pitämään ääntä Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Alankomaissa, Saksassa, Itävallassa, Puolassa, Espanjassa, Ranskassa, Belgiassa ja Tanskassa. Suomessa tapahtuma järjestetään useammassa kaupungissa!

Meneillään olevat EU-vaalit 2024 määrittävät, kuinka ympäristökriisiin ja sosiaaliseen
epäoikeudenmukaisuuteen vastataan seuraavien ratkaisevien vuosien aikana. Päätöksentekoa ei voi siirtää yhtään pidemmälle tulevaisuuteen, koska ilmastokriisi on täällä jo nyt! Nyt on siis todella aika äänestää luonnon puolesta.

Lisää ääntä -kampanja on vapaaehtoisten aloittama kampanja, joka nostaa ilmasto- ja ympäristökysymykset vaalikeskustelun ytimeen. Kampanjan huipentuma on tänään 2.6. järjestettävä ilmastomarssi.

Lisää ääntä -kampanjan keskeiset vaatimukset oikeudenmukaisen ja kestävän tulevaisuuden turvaamiseksi:
Vaatimus 1: Meidän on sovitettava elämämme planetaaristen rajojen sisälle.
Vaatimus 2: Ympäristötuhon rahoittamisen on loputtava.
Vaatimus 3: Kestävyysmurros on toteutettava oikeudenmukaisesti.

Kuvakavalkadissa tunnelmia ilmastomarssilta! Kokoontuminen tapahtui Senaatintorilla klo 14.00. Vantaan yhdistystä edustivat marssilla aktiivit Sara, Maria ja Satu, jotka toimittivat myös nämä kuvat tapahtumasta.