Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Vantaan yhdistys

Vantaa
Navigaatio päälle/pois

Jäsenilta odottaa sinua!

Kutsu jäseniltaan on lähetetty jäsenille sähköpostiin jäsenrekisterin kautta.

Jos kutsu ei ole saapunut sähköpostiisi, tarkista, että jäsentiedoissasi on varmasti ajantasainen sähköpostiosoite. Voit tehdä sen itse menemällä osoitteeseen https://rekisteri.sll.fi/jasentiedot/. Jos jäsentiedoissa ei ole ollenkaan sähköpostiosoitettasi, saat sen lisättyä sinne ottamalla yhteyttä suoraan jäsenrekisterivastaavaan osoitteessa jasenasiat@sll.fi.

Jäsenet saavat jäsenetuna sähköpostiinsa myös jäsenkirjeen neljä kertaa vuodessa, joten yhteystiedot jäsenrekisterissä kannattaa pitää ajantasaisina!

Jäsenillassa tavataan!

Jäseniltaan tulee ilmoittautua etukäteen viimeistään sunnuntaina 8.1., jotta osaamme varata sopivan määrän pikkupurtavaa. Ilmoittautumiset tulee lähettää osoitteeseen vantaa@sll.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä kannattaa mainita mahdollisista ruokarajoitteista, jotta varaamme myös juuri sinulle sopivaa syötävää.

Eikö sinulla ole sähköpostia, mutta tahtoisit silti osallistua jäseniltaan? Voit ilmoittautua myös tekstiviestillä numeroon 044 33 103 27. Saat paluuviestinä tiedon jäsenillan paikasta.