Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Vantaan yhdistys

Vantaa
Navigaatio päälle/pois

Jäsenkirje TALVI 2022 on lähetetty jäsenille!

Olethan saanut jäsenkirjeen?

Uusimmassa Vantaan yhdistyksen jäsenkirjeessä esittäytyvät kaikki yhdistyksen työryhmät! Työryhmiä on peräti kahdeksan kappaletta ja toimintaa löytyy niin lihaksia kasvattavasta talkoilusta aivonystyröitä vaivaavaan tietokoneen naputteluun retkeilyä tietenkään unohtamatta. Toivottavasti löydät joukosta mieleisesi ja innostut tulemaan mukaan toimintaan. Ja ainahan voit ehdottaa meille uutta toimintaa, jos mieleistäsi ei työryhmien tarjonnasta löydy! Työryhmiin pääset tutustumaan vielä tarkemmin jäsenillassa 11.1.2023. Jäseniltaan lähetetään vielä erillinen kutsu.

Jos jäsenkirje ei ole saapunut sähköpostiisi, tarkista, että jäsentiedoissasi on varmasti ajantasainen sähköpostiosoite. Voit tehdä sen itse menemällä osoitteeseen https://rekisteri.sll.fi/jasentiedot/. Jos jäsentiedoissa ei ole ollenkaan sähköpostiosoitettasi, saat sen lisättyä sinne ottamalla yhteyttä suoraan jäsenrekisterivastaavaan osoitteessa jasenasiat@sll.fi.

Jäsenkirje lähetetään pdf-muodossa kaikille Vantaan yhdistyksen jäsenille sähköpostiin jäsenetuna, joten yhteystiedot jäsenrekisterissä kannattaa pitää ajantasaisina!

Pysytään yhteydessä!