Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Varsinais-Suomen piiri Turun yhdistys

Turku
Navigaatio päälle/pois

TLSY:n 40-vuo­tis­juh­la­vuo­si käynnistyi

Turun luonnonsuojeluyhdistyksen 40. vuosi käynnissä!

TLSY:n vuosi on käynnistynyt hallituksen järjestäytymiskokouksella (20.1.). Olosuhteiden pakosta, myös tänä vuonna vuosi alkoi etäkokouksen merkeissä. Uusi hallitus löysi keskuudestaan sujuvasti niin sihteerin, taloudenhoitajan kuin varapuheenjohtajan. Myös muihin vastuualueisiin, kuten someviestintään, toimintaryhmien luotsaamiseen kuin kaavoituksen seuraamiseen löytyi tekijöitä.

Alkuvuodesta tapahtumia ja toimintaa suunnitellaan muun muassa ystävänpäiväksi (14.2.) ja Luonto lainassa -viikolle (7.-13.2.). Ensimmäisen uutiskirjeen sisältö alkaa jo hahmottua, ja aikataulu varmistua. Samoin kevätkokouksen ja ensimmäisen jäsenistölle lähtevän tiedotteen.

Tammikuussa julkaistaan somessa ensimmäinen juhlavuoden poiminta yhdistyksemme historiasta. Mitä kaikkea onkaan 40 vuoden aikana nähty ja koettu luonnonsuojelun tiimoilta.

Pysy kuulolla, niin tiedät miten juhlavuosi etenee ja pitää sisällään!

Ja aina saa olla yhteydessä toiveiden, huomioiden ja muiden asioiden tiimoilta: turku(at)sll.fi