Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Varsinais-Suomen piiri Turun yhdistys

Turku
Navigaatio päälle/pois

Turun luon­non­suo­je­lu-yhdistys

Turun luonnonsuojeluyhdistys ry on perustettu vuonna 1982. Se kuuluu Varsinais-Suomen luonnonsuojelupiiriin ja siten samalla myös Suomen luonnonsuojeluliittoon. Yhdistyksen tämänhetkinen jäsenmäärä on n. 1300.

Lue lisää toiminnastamme Paikallisluonto

Kuva: Olli Laiho

Rakkaudesta kaupunkiluontoon

Yhdistys pyrkii edistämään luonnon-, ympäristön- ja maisemansuojelua alueellaan.  Yhdistyksen toiminta keskittyy turkulaisen kaupunkiluonnon suojeluun sekä jäsenten ja muiden luonnosta kiinnostuneiden luonto- ja ympäristötuntemuksen lisäämiseen mm. retkien ja talkoiden muodossa. Yhdistykseen kannattaa ottaa yhteyttä ajankohtaisissa luonnonsuojeluasioissa. Yhdessä voimme vaikuttaa asioihin luonnon puolesta!

Suomen luonnonsuojeluliitto - Varsinais-Suomen piiri

Turun luonnonsuojeluyhdistys ry

  • [email]
  • Martinkatu 5, 20810 Turku

Ajankohtaista

Tule mukaan roskaryhmän toimintaan!

Turun luonnonsuojeluyhdistyksen Roskaryhmä kannustaa ihmisiä pitämään huolta omasta elinympäristöstään. Toimintaan voi tutustua osallistumalla talkoisiin ja lähettämällä sähköpostia osoitteeseen turkulsy (ät) gmail.com ja pyytää päästä ryhmän sähköpostilistalle. TLSY Roskaryhmä löytyy myös yhteisöpalvelu facebookista. Kerää rohkeutesi ja kanssaturkulaisen heittämä roska!

Lue lisää

Pihabongaus 30.1.-31.1.2021

Birdlife Suomi järjestää jälleen pihabongauksen. Turun luonnonsuojeluyhdistys suosittelee kaikille osallistumista. Tapahtuma on viikonloppuna, 30.1.-31.1.2021 kunkin bongaajan omalla pihalla.

Lue lisää