Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Varsinais-Suomen piiri Turun yhdistys

Turku
Navigaatio päälle/pois

Turun luon­non­suo­je­lu-yhdistys

Turun luonnonsuojeluyhdistys ry on perustettu vuonna 1982. Se kuuluu Varsinais-Suomen luonnonsuojelupiiriin ja siten samalla myös Suomen luonnonsuojeluliittoon. Yhdistyksen tämänhetkinen jäsenmäärä on n. 1300.

Lue lisää toiminnastamme Paikallisluonto

Kuva: Olli Laiho

Rakkaudesta kaupunkiluontoon

Yhdistys pyrkii edistämään luonnon-, ympäristön- ja maisemansuojelua alueellaan.  Yhdistyksen toiminta keskittyy turkulaisen kaupunkiluonnon suojeluun sekä jäsenten ja muiden luonnosta kiinnostuneiden luonto- ja ympäristötuntemuksen lisäämiseen mm. retkien ja talkoiden muodossa. Yhdistykseen kannattaa ottaa yhteyttä ajankohtaisissa luonnonsuojeluasioissa. Yhdessä voimme vaikuttaa asioihin luonnon puolesta!

Suomen luonnonsuojeluliitto - Varsinais-Suomen piiri

Turun luonnonsuojeluyhdistys ry

  • [email]
  • Martinkatu 5, 20810 Turku

Ajankohtaista

Pihabongaus 30.1.-31.1.2021

Birdlife Suomi järjestää jälleen pihabongauksen. Turun luonnonsuojeluyhdistys suosittelee kaikille osallistumista. Tapahtuma on viikonloppuna, 30.1.-31.1.2021 kunkin bongaajan omalla pihalla.

Lue lisää

Ym­pä­ris­tö­fi­lo­so­fian luentosarja, 3.11. tilaisuus

3.11. Järjestämme ympäristöfilosofiasarjan Ympäristö - filosofia ja suojelu yhteistyössä Turun yliopiston filosofian oppiaineen kanssa. Sarjan viimeisessä osassa kuulemme Jenna Aarnion esitelmän Luonnonvaraisten eläinten kärsimyksestä Jenna Aarnio on eläinfilosofiaan erikoistuva väitöstutkija, joka viettää vapaa-aikaansa eläinjärjestöaktivismin parissa https://www.utu.fi/fi/ihmiset/jenna-aarnio

Lue lisää

TLSY:lle uusi hallitus

Turun luonnonsuojeluyhdistyksen syyskokous pidettiin 29.10. Kokouksessa valittiin yhdistykselle hallitus ensi vuodeksi sekä hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja budjetti. Kokous valitsi Katja Samstenin jatkamaan puheenjohtajan ensi vuoden. Muiksi hallituksen jäseniksi valittiin seuraavat henkilöt: Asta Laiho, Jakke Mäkelä, Johanna Nylund, Pyry Toivonen, Aino Hellberg, Petri Kääriä, Marja Haatanen ja Juuli…

Lue lisää