Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Varsinais-Suomen piiri Turun yhdistys

Turku
Navigaatio päälle/pois

Toiminta jatkuu taustalla

Turun luonnonsuojeluyhdistyksen toiminta on normaalisti tauolla keskikesällä. Niin se on tänäkin vuonna. Toiminta on ollut normaalia hiljaisempaa terveysviranomaisten asettamien rajoitusten vuoksi. Rajoitusten lievennyttyä voimme palata melkein normaaliin toimintaan loppukesällä ja kesän jälkeen. Jotain rajoituksia saattaa edelleen olla.

Toiminta ei kuitenkaan ole kokonaan pysähtynyt edes loma-aikoina. Viranomaiset ovat tavanomaiseen tapaansa antaneet lausunnolle suunnitelmiaan ja kaavoitus jatkuu tasaisesti, vaikka siinäkin taitaa pieni kesätauko. Yhdistyksen aktiivit ovat kirjoittamassa lausuntoja ja valmistautumassa seuraaviin kaava-hankkeisiin. Jossain tapauksissa olemme yritäneet saada vapaaehtoisia kartoittamaan arvokkaita luontokohteita tulevien kaavamuutosten alueella. Vapaaehtoisia on, mutta aina kaipaamme myös lisää.

Tiedotamme näillä sivuilla ja Facebook-sivuillamme jäsenille (ja muillekin) tarkoitettujen tilaisuuksien järjestämisestä.