Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Varsinais-Suomen piiri Turun yhdistys

Turku
Navigaatio päälle/pois

Turun luon­non­suo­je­lu­yh­dis­tys

Turun luonnonsuojeluyhdistys ry on perustettu vuonna 1982. Se kuuluu Varsinais-Suomen luonnonsuojelupiiriin ja siten samalla myös Suomen luonnonsuojeluliittoon. Yhdistyksen tämänhetkinen jäsenmäärä on n. 1300.

Lue lisää toiminnastamme Paikallisluonto

Kuva: Olli Laiho

Rakkaudesta kaupunkiluontoon

Yhdistys pyrkii edistämään luonnon-, ympäristön- ja maisemansuojelua alueellaan.  Yhdistyksen toiminta keskittyy turkulaisen kaupunkiluonnon suojeluun sekä jäsenten ja muiden luonnosta kiinnostuneiden luonto- ja ympäristötuntemuksen lisäämiseen mm. retkien ja talkoiden muodossa. Yhdistykseen kannattaa ottaa yhteyttä ajankohtaisissa luonnonsuojeluasioissa. Yhdessä voimme vaikuttaa asioihin luonnon puolesta!

Suomen luonnonsuojeluliitto - Varsinais-Suomen piiri

Turun luonnonsuojeluyhdistys ry

  • [email]
  • Martinkatu 5, 20810 Turku

Ajankohtaista

Toiminta jatkuu taustalla

Turun luonnonsuojeluyhdistyksen toiminta on normaalisti tauolla keskikesällä. Niin se on tänäkin vuonna. Toiminta on ollut normaalia hiljaisempaa terveysviranomaisten asettamien rajoitusten vuoksi. Rajoitusten lievennyttyä voimme palata melkein normaaliin toimintaan loppukesällä ja kesän jälkeen. Jotain rajoituksia saattaa edelleen olla.

Lue lisää

Satava-Kakskerran luontoarvot jälleen vaarassa

Turun luonnonsuojeluyhdistys jätti 10.2. muistutuksen Satava-Kakskerran osayleiskaavaehdotuksesta. Yhdistyksen mielestä kaavaa varten tehdyissä selvityksissä oli useita puutteita, joihin vaadimme tarkennuksia. Saaren monipuolinen luonto ollaan uhraamassa lisärakentamiselle ja loma-asutukselle sekä pääsaarilla että kaava-alueen pikkusaarillakin. Uhanalaisten lajien tunnetut esiintymis- tai pesimisalueet jäävät…

Lue lisää