Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Varsinais-Suomen piiri Turun yhdistys

Turku
Navigaatio päälle/pois

Turun
luonnonsuojelu-
yhdistys

Turun luonnonsuojeluyhdistys ry on perustettu vuonna 1982. Se kuuluu Varsinais-Suomen luonnonsuojelupiiriin ja siten samalla myös Suomen luonnonsuojeluliittoon. Yhdistyksen tämänhetkinen jäsenmäärä on n. 1300.

Lue lisää toiminnastamme Paikallisluonto

Kuva: Olli Laiho

Rakkaudesta kaupunkiluontoon

Yhdistys pyrkii edistämään luonnon-, ympäristön- ja maisemansuojelua alueellaan.  Yhdistyksen toiminta keskittyy turkulaisen kaupunkiluonnon suojeluun sekä jäsenten ja muiden luonnosta kiinnostuneiden luonto- ja ympäristötuntemuksen lisäämiseen mm. retkien ja talkoiden muodossa. Yhdistykseen kannattaa ottaa yhteyttä ajankohtaisissa luonnonsuojeluasioissa. Yhdessä voimme vaikuttaa asioihin luonnon puolesta!

Suomen luonnonsuojeluliitto - Varsinais-Suomen piiri

Turun luonnonsuojeluyhdistys ry

  • [email]
  • Martinkatu 5, 20810 Turku

Ajankohtaista

Kiinteistöjen jätteenkeräystä koskeva päätös kumottiin Turun luonnonsuojeluyhdistyksen valituksen perusteella

Lounais-Suomen jätehuoltolautakunta teki 2017 päätöksen, jonka mukaan alueella noudatettaisiin jatkossakin kiinteistökohtaista jätteenkuljetusta, jossa kunkin kiinteistön haltija valitsee itse miltä yritykseltä tilaa jätteenkuljetuksen ja sopii yrityksen kanssa yksityiskohdista muun muassa tyhjennysvälin suhteen. Korkein hallinto-oikeus kuitenkin yhtyi luonnonsuojeluyhdistyksen valitusperusteisiin, joiden mukaan…

Lue lisää

Yhdistys sai uudet nettisivut

Yhdistyksen nettisivujen ilme päivittyi kun Luonnonsuojeluliiton uusi sivupohja otettiin käyttöön 12.11. Samalla tiivistettiin ja selkiytettiin sisältöä  ja varmistettiin, että tiedot ovat ajantasalla.

Lue lisää

Yhdistys otti kantaa Hirvensalon kaavoitukseen

Turun kaupunginvaltuusto hyväksyi Hirvensalon osayleiskaavan kesäkuussa, minkä johdosta Turun luonnonsuojeluyhdistys päätti valittaa valtuuston päätöksestä hallinto-oikeuteen. Osayleiskaava mahdollistaisi Hirvensalon asukasluvun kasvatuksen nykyisestä vajaasta 10 000:sta…

Lue lisää