Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Siilinjärven yhdistys

Siilinjärvi
Navigaatio päälle/pois

Suomen luon­non­suo­je­lu­lii­ton Siilinjärven yhdistys

Yhdistys on perustettu vuonna 1980 ja kuuluu Pohjois-Savon luonnonsuojelupiiriin.

Lue lisää toiminnastamme Paikallisluonto

Kuva: Sini Nuutinen: Rantamatara

Siilinjärven yhdistys on luonnon- ja ympäristönsuojelusta sekä luonnonharrastamisesta kiinnostuneiden paikallisyhdistys. Yhdistyksen tehtävänä on edistää luonnon- ja ympäristönsuojelua sekä luontoharrastusta. Toimintamuotoinamme ovat yleisötilaisuuksien järjestäminen, kannanottojen laatiminen, tapahtumien ja retkien järjestäminen.

Sinäkin olet tervetullut toimintaan mukaan!

 

Pohjois-Savon luonnonsuojelupiiri

Suomen luonnonsuojeluliiton Siilinjärven yhdistys ry

  • [email]

Ajankohtaista

Paasisaloon kaksi uutta luontopolkua

Paasisalon ulkoilualueen monipuolisuus vahvistuu kevään ja kesän aikana, kun Sakkyn opiskelijat saavat valmiiksi sinne rakenteilla olevat kaksi luontopolkua. Hankkeessa ovat mukana myös Siilinjärven kunta ja Huoltoliitto. Suomen luonnonsuojeluliiton Siilinjärven yhdistys osallistuu projektiin yhdessä muiden toimijoiden kanssa laatimalla reittien varrelle toiminta- ja tietopisteitä.

Lue lisää

Finnpulp luopui tehdashankkeesta

Finnpulp Oy ei rakenna biotuotetehdasta Kuopion Sorsasaloon. Savon Sanomat (30.3.2022) uutisoi, että yhtiö on luopunut vuonna 2013 vireille panemastaan havusellutehdashankkeesta.

Lue lisää

Kevätkokouksessa keskusteltiin kaivoksesta

Suomen luonnonsuojeluliiton Siilinjärven yhdistys ry:n vuosikokouksessa 17.3.2022 käsiteltiin sääntömääräiset asiat ja sen jälkeen nostettiin esille Suomen luonnonsuojeluliiton teemavuoden aiheeseen liittyen kaivosten ympäristöhaittojen vähentäminen. Keskustelutilaisuutta alustamassa olivat Suomen luonnonsuojeluliiton erityisasiantuntija ja Kansalaisten kaivosvaltuuskunta ry:n puheenjohtaja Jari Natunen…

Lue lisää