Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Varsinais-Suomen piiri Salon yhdistys

Salo
Navigaatio päälle/pois

HUOMIO! Emmehän unohda siivekkäiden ystäviemme asuntopulaa edes poikkeusoloissa. Tartuntavaaran takia pönttömyyntiä ei voida tänä vuonna harjoittaa perinteiseen tapaan (alla mainitusti) Halikon Prisman pihalla. Tarjoamme pöntön hankintaan sen sijaan seuraavia mahdollisuuksia:

  1. Yksittäiset pöntöt tilaa ja hae periaatteella!
    Ota yhteyttä, tee varaus haluamistasi pöntöistä ja nouda tilauksesi sovitusti Vähäjoen varrelta tai Pahkavuoresta.
  2. Vähintään 100€ tilaukset ripustuspalvelulla!
    Tilaa yksin tai kimpassa kerralla enemmän. Toimitamme tilauksen perille (+35€) ja kaupanpäällisiksi ripustamme pöntöt asiantuntevasti puolestasi sovittuun kohteeseen toimitusosoitteessa.

    Tilaukset: Jari Lähteenoja p. 0400 332 222 / jari.lahteenoja(at)sarki.fi Maksu hoituu sovitusti pankkitilille tai käteisellä (Pahkavuoresta haettaessa myös korttimaksu mahdollisuus).
    Hinnasto löytyy alta.

Salon seudun luonnonsuojeluyhdistys valmistaa ja myy laadukkaita linnunpönttöjä, siilin talvipesiä ja lepakonpönttöjä ennakkotilauksesta. Huhtikuisin kattava 12 pöntön valikoima tuodaan tarjolle vilkkaalle ulkomyyntipaikalle – viimevuosina Halikon Prisman pihalle. Myyntipäivät julkaistaan keväisin tapahtumakalenterissa. Myyntimiehiksi jalkautuneilta hallituslaisilta voi myynnin yhteydessä kysellä esimerkiksi vinkkejä siitä, mihin pönttö kannattaa millekin lajille otollisimmin sijoittaa. Uutuuksina myynnissä ovat pikkuvarpusen pönttö sekä itse koottava tiaisenpönttö (ovela lahjaidea)!

HINNASTO

Harmaasiepon,puukiipijän, pikkuvarpusen, sinitiaisen & talitiaisen pönttö 12€

Itsekoottava (lahjakustomoitu) tiaisen pönttö, sis.valmiit osat ja ohjeen 15€

Kottaraisen pönttö 15€

Tuulihaukan pönttö 35€

Lepakon pönttö 35€

Telkän pönttö 40€

Lehtopöllön pönttö 40€

Siilin talvehtimispesä 45€

Isokoskelon pönttö 45€


Tilaukset ja tiedustelut: Jari Lähteenoja 0400 332 222 / jari.lahteenoja(at)sarki.fi

Toiminta

Yhdistyksen toiminta perustuu vapaaehtoiseen luonnon- ja ympäristönsuojelutyöhön. Yhdistys järjestää erilaisia kaikille avoimia ja monesti…

Lue lisää

Pönttöelämää! -tempaus

Pönttöelämää -tarinoita

SusiAita -hanke

Suomen luonnonsuojeluliiton Varsinais-Suomen piiri käynnisti toukokuussa 2016 lopulta toukokuun loppuun 2017 asti kestäneen SusiAita-hankkeen.…

Lue lisää

Aiemmat tapahtumat

Millaisia ovat Ssly:n tapahtumat ja tilaisuudet? Tästä pääset jyvälle joistakin menneiden vuosien tunnelmista ja toiminnoista.

Lue lisää

Toimintasuunnitelma

Toimintakertomus