Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Lapin piiri Rovaniemen yhdistys

Rovaniemi
Navigaatio päälle/pois

Rovaniemen Luontoillassa sali täynnä!

SLL Rovaniemen ja Uusi Rovaniemi -lehden jo perinteisessä Rovaniemen Omassa Luontoillassa yleisö sai kysyä luontoon liittyviä kysymyksiä ja asiantuntijat vastasivat. Asiantuntijoina Rovaniemen pääkirjaston Lapponica-salissa olivat tänä vuonna Jarmo Huhtala, Jukka Salmela, Esa Huhta, Ismo Kreivi ja Pasi Rautio. Yleisöä oli paikalla salintäysi, yli 60 henkeä.

Illan juonsi SLL Rovaniemen puheenjohtaja Sari Hänninen. Hallituksen jäsen Pia Roering avusti tietotekniikan kanssa etsien kysymykseen liittyviä kuvia heijastettavaksi valkokankaalle. Varapuheenjohtaja Mira Metsälehto vastasi kahvitarjoilusta.

Linkistä pääset Uusi Rovaniemi -lehden arkistoon, josta löydät tilaisuudesta kirjoitetun lehtijutun 20.4.2023 ilmestyneestä lehdestä. https://uusi-rovaniemi.ap.richiefi.net/fa1c6d55-abb3-45da-bf28-cedc22a088bc/14