Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Lapin piiri Rovaniemen yhdistys

Rovaniemi
Navigaatio päälle/pois

Retkiruoat kiinnostivat ro­va­nie­me­läi­siä!

Kuva: Saara Atula

Ruokastylisti, retkiruokakirjailija ja Viimeistä murua myöten -blogin kirjoittaja Saara Atula keräsi salin täyteen kiinnostuneita kuulijoita 21.3. Kansalaistalolla. Suomen luonnonsuojeluliiton Rovaniemen yhdistyksen järjestämässä tilaisuudessa Saara kertoi kuvin ja sanoin innostavan tarinan, ja sai yleisönsä huokailemaan ihastuksesta sekä keskustelemaan vilkkaasti omista kokemuksistaan.

”Tilaisuuden suosio yllätti, ja se oli tiivis tunnelmaltaan. Monipuolisten retkiruokavinkkien lisäksi tutuiksi tuli Roveniemen hienoimmat laavupaikat upein kuvin esiteltyinä.
Itselle tuli pääasiassa fiilis päästä kiertämään niitä paikkoja, joista kaikki ei ole vielä tuttuja”, sanoo Rovaniemen yhdistyksen sihteeri Malla Kuusi.

Tilaisuuden päätteeksi yleisöllä oli mahdollisuus hankkia Saaran uunituore Retkiruokakirja signeerattuna. ”Herkulliset eväät kruunaavat retken luonnonhelmaan. Kokeile rohkeasti nakkien ja makkaroiden sijaan paistaa nuotiolla vaikka rapeita quesadilloja tai valmistaa hampurilaisia. Tai valmistaa tikkukroisantteja kinuskikastikkeella ja marjoilla. Pian huomaat, että jo pelkästään herkullisten eväiden tähden on mukava suunnitella uusia retkiä. Retkiruokakirja tarjoaa runsaasti ideoita uusiin retkieväisiin”, sanoo Saara. Kirjaa voi ostaa Rovaniemellä suoraan Saaralta. Ole yhteydessä häneen sähköpostilla: viimeistamuruamyoten@gmail.com.

Kuva: Saara Atula

Rovaniemen yhdistys ottaa mielellään vastaan vinkkejä retkikohteista ja luentojen aiheista. Ota yhteyttä meihin sähköpostilla rovaniemi@sll.fi tai tai soittamalla puheenjohtaja Sari Hänninen, p. 040 873 7986.