Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Riihimäen yhdistys

Riihimäki
Navigaatio päälle/pois

Kokous ja pikkujoulu Paalijärvellä

Harri
Harri

15.12.2022, torstaina pidimme vuoden viimeisen kokouksen ja sen jälkeen pikkujoulut Paalijärven Paalituvalla, joka on Riihiladun tupa Paalijärven rannassa. Tulia pidimme takassa, mutta koko tapahtuman ajan taisi lämpötila pysyä pakkasella. Urheasti hoidimme kokouksen ja sen jälkeen saimme herkkuja ja lämmintä glögiä, jotka maistuivat mainioilta. Keskustelimme virallisista ja epävirallisista ympäristöasioista ja vaihdoimme kuulumisia muutoinkin. Kiitos puheenjohtaja Harrille herkkujen hankkimesesta ja kaikille mukanaolosta. Alla on joitakin Paalituvalla otettuja kuvia. Hyvää joulua ja vuodenvaihdetta kaikille.

Terveisin Sakari ”Sakke” Savolainen, varapuheenjohtaja

Hannele, Martti ja Tarja
Hannele, Martti ja Tarja
Hannele, Martti ja Tarja
Hannele, Martti ja Tarja
Hannele, Martti ja Tarja
Hannele
Hannele
Harri ja Hannele
Harri ja Hannele
Mikko
Mikko
Harri
Harri
Sakke ja Veera
Sakke ja Veera