Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Riihimäen yhdistys

Riihimäki
Navigaatio päälle/pois

Kutsu ylimääräiseen jäsenkokoukseen

Kutsu Ylimääräiseen jäsenkokoukseen 5.10.2022 klo 18:00 Voimalassa (Paloheimonkatu 2, 3. krs).

Asialistalla on yksi käsiteltävä asia; Lopen luonnonystävien yhdistymisen Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistykseen edellyttämän sääntömuutoksen hyväksyminen.

Lopen luonnonystävät päätti yksimielisesti yhdistyksen lakkauttamisesta 31.12.2022 alkaen ja toiminnan jatkamisesta Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistyksen puitteissa.

Jäsenistöltä oli pyydetty ilmoitus, jos ei halua jatkaa Riihimäen seudun lsy:n jäsenenä, vastausaikaa lokakuun alkuun. Yhtään ilmoitusta ei ollut tullut, jos tulee, Lopen hallitus ottaa ne huomioon.

Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistyksen hallitus ehdottaa sääntömuutoksena pykälään 1§ Nimi ja kotipaikka lisäystä ”Yhdistyksen toiminta-alue käsittää Riihimäen kaupungin, Hausjärven kunnan ja Lopen kunnan.” Muutoin säännöt pysyvät ennallaan.

Muut kokouksessa käsiteltävät asiat: Käsitellään yhdistymiseen liittyviä käytännön järjestelyitä ja suunnitellaan yhteistoiminnan aloittamista. Lopen yhdistys päätti vanhan yhdistyksen lopettamiseen liittyen mm. päiväretkestä bussilla Lopelle Luonnonperintösäätiön Yli-Myllyn tilalle ja siitä kävellen Haapastensyrjän puulajipuistoon marraskuussa (joko 5.-6.11. tai 26.-27.11.) Bussikyyti lähtisi Riihimäeltä, ja toteutukseen otetaan myös Riihimäen yhdistyksen ideoita.

Kokouksen päätteeksi katsellaan Sakke Savolaisen valokuvia kesän Lapin retkiltä.

Lähettäjä:

Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistys ry

Junailijankatu 31 A 23

11100 RIIHIMÄKI