Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjanmaan piiri

Pohjanmaa
Navigaatio päälle/pois

Marja- ja sie­ni­asian­tun­ti­ja Kauko Salo piirin ke­vät­ko­kouk­ses­sa


Luonnonvarakeskuksen erikoistutkija, valtakunnallisista marja– ja sienisatoennusteistaankin tuttu MMT, FL Kauko Salo kertoo, millaiselta näyttää marjojen ja sienten tulevaisuus suomalaisessa metsässä. Maanantaina 2.3. klo 18.00. Paikka: Törnävän Piiri, Teatteri Hysterian tilat (Verstas-rakennus, Seuralantie 25). Yleisöluento on kaikille avoin ja maksuton. Tilaisuuden järjestää Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjanmaan piiri, joka pitää kevätkokouksensa esityksen jälkeen.

Kokoukseen jääville kahvitarjoilu! Lisätietoja: Teemu Tuovinen, pohjanmaa@sll.fi ja 040 934 6320. (Ilmoittauduthan jos jäät kokoukseen – tarjoilujen varaamista varten.)