Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjanmaan piiri

Pohjanmaa
Navigaatio päälle/pois

Värikästä tapahtumien syksyä

Ajankohtaisia tapahtumia elokuussa 2019:

Tiistaina 27.8. Pohjanmaan piiri osallistuu Metsä tulee torille -tapahtumaan Seinäjoen torilla klo 9 – 15. Tapahtumassa kerrotaan koululuaisille ja muille kiinnostuneille erilaisista metsien tarjoamista mahdollisuuksista. Vastuujärjestäjinä ovat Metsäkeskus ja 4H-järjestö. Luonnonsuojelijat ovat mukana kertomassa metsiensuojelusta ja etenkin metsälinnuista.

Lauantaina 31.8. Pohjanmaan piiri ja koko Suomi viettää Suomen luonnon päivää. Erilaisia Suomen luonnon päivän tapahtumia on ympäri maata (ja maakuntaa). Piiri viettää päivää kotoisasti Seinäjoen Kyrkösjärven maastossa yhteistyössä Lakeuden ladun kanssa. Päivällä maastopyöräillään, metsäjoogataan ja tutustutaan lintujen tarkkailuun. Illalla pannaan pää tyynyyn – ulkona – kun vietetään myös Nuku yö ulkona -tempausta. Lue lisää täältä.