Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pirkanmaan piiri Pirkkalan yhdistys

Pirkkala
Navigaatio päälle/pois

Pirkkalan ympäristö-yhdistys

Pirkkalan ympäristöyhdistys ry on perustettu vuonna 1980. Se kuuluu Pirkanmaan ympäristönsuojelupiirin ja siten samalla myös Suomen luonnonsuojeluliittoon. Yhdistyksen tämänhetkinen jäsenmäärä on n. 100

Lue lisää toiminnastamme Paikallisluonto

Kuva: Veikko Hahmo

Periaatteena kestävä kehitys

Pirkkalan ympäristöyhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää luonnon- ja muun ympäristön suojelua ja hoitoa Pirkkalan kunnan alueella ja olla tätä harrastavien henkilöiden yhdyssiteenä. Pääperiaatteena on kestävä kehitys, eli nyky-yhteiskunta ei saa kuluttaa tulevien polvien tarvitsemia luonnonvaroja. Yleistavoitteena on terveellinen, viihtyisä, monipuolinen ja virikkeellinen ympäristö.

Toimintamuotoinamme ovat yleisötilaisuuksien järjestäminen, lausuntojen laatiminen ympäristöä koskeviin suunnitelmiin, tempausten, tapahtumien, retkien ja tutustumiskäyntien järjestäminen.

Vuosi 2018 on Suomen luonnonsuojeluliiton 80v-juhlavuosi, vuoden teemana ovat metsät. Metsäteema tulee näkymään myös yhdistyksen retkillä, tapahtumissa ja näyttelyissä.

Voit lähettää luontohavaintoja ym. kommentteja Pirkkalan ympäristöön ja ympäristönsuojeluun liittyen sähköpostitse yhdistykselle osoitteeseen pirkkalanymparistoyhdistys@gmail.com. Jos olet kiinnostunut osallistumaan talkoisiin tai retkiimme, ota yhteyttä joko sähköpostilla tai soittamalla 0400 630275 / Veikko Hahmo.

Pirkanmaan ympäristönsuojelupiiri

Pirkkalan ympäristöyhdistys ry

  • [email]
  • 0400 630275
  • Hermannintie 33, 33960 Pirkkala

Ajankohtaista