Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pirkanmaan piiri

Pirkanmaa
Navigaatio päälle/pois

Piirin syyskokouksen aluksi kuultiin maakunnan laajuisiin infrahankkeisiin vaikuttamisesta

Piirin puheenjohtajana jatkaa Antti Virnes Tampereelta. Uuteen hallitukseen valittiin myös kaksi edustajaa Luonto-Liitosta.

Eilen maanantaina Pirkanmaan piirin syyskokouksen aluksi kuulimme liiton ympäristöjuristin Matti Kattaisen alustuksen aiheesta kuinka voimme vaikuttaa maakunnan laajuisiin infrahankkeisiin. Aihe herätti kiinnostusta ja yleisö osallistui aktiivisesti keskusteluun kysymyksiä esittämällä. Liiton toiminnanjohtaja Tapani Veistola osallistui myös tilaisuuteen ja kertoi kuulumisia viikonlopun liittovaltuuston kokouksesta.

Kuvassa vasemmalta liiton toiminnanjohtaja Tapani Veistola, liiton ympäristöjuristi Matti Kattainen, piirin puheenjohtaja Antti Virnes ja piirihallituksen Arja Pihlaja.

Ennen kokousta piiri muisti kiittäen aluesihteeri Anne Hirvosta, joka siirtyy uusiin tehtäviin Nokian kaupungille ympäristönsuojelusuunnittelijaksi.

Puheenjohtaja Antti Virnes luovutti piirin kiitokset työpaikkaa vaihtavalle, piirin aluesihteerinä toimineelle Anne Hirvoselle.

Syyskokouksessa hyväksyttiin toimintakertomus, toimintasuunnitelma ja uusi piirihallitus. Piirin puheenjohtajana jatkaa Antti Virnes Tampereelta. Hallituksessa jatkoivat vuoden 2023 loppuun Kaarina Davis (Nokia), Hannu Raittinen (Ylöjärvi), Kari Järventausta (Valkeakoski) ja Soili Husso (Ylöjärvi). Uudelle kaksivuotiskaudelle valittiin Arja Pihlaja (Ylä-Satakunta), Kristiina Kaila (Pirkkala), Seppo Leinonen (Orivesi) ja Markku Välimaa (Kangasala).

Yksivuotiskaudelle varajäseniksi valittiin Jenni Hakanen (Tampere), Tuulia Aho (Lempäälä), Minna Knuuttila (Orivesi) sekä Sonja Rapo ja Adalia Kiukas Luonto-Liitosta. Valitsemalla Luonto-Liiton edustajia mukaan hallitukseen piiri haluaa katsoa tulevaisuuteen ja vahvistaa yhteistyötä Luonnonsuojeluliiton nuorisojärjestön kanssa.