Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Nurmijärven yhdistys

Nurmijärvi
Navigaatio päälle/pois

EU:ssa päätetään suomalaisen luonnon koh­ta­lo­ky­sy­myk­sis­tä

Sunnuntaina 9. kesäkuuta suomalaiset valitsevat 15 europarlamentaarikkoa eli meppiä. Yhteensä 720-paikkaisen europarlamentin kokoonpano vaikuttaa ratkaisevasti siihen, millaista ympäristöpolitiikkaa Euroopassa, Suomessa ja maailmalla tehdään seuraavan viiden vuoden aikana. EU on vaikuttanut vahvasti suomalaiseen luonnonsuojeluun jäsenyytemme alusta asti.

Luonnonsuojelija-lehti kysyi Euroopan ympäristökeskuksen pääjohtaja Leena Ylä-Monoselta, Luonnonsuojeluliiton toiminnanjohtaja Tapani Veistolalta ja ilmastoasiantuntija Hanna Aholta, miksi luonnonystävän kannattaa äänestää EU-vaaleissa.

Lue täältä Luonnonsuojelija-lehdessä 2/2024 julkaistu Hilkka Peltolan kirjoitus:
EU:ssa päätetään suomalaisen luonnon kohtalonkysymyksistä – Suomen luonnonsuojeluliitto (sll.fi)