Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Nurmijärven yhdistys

Nurmijärvi
Navigaatio päälle/pois

Talvilintujen pihabongaus 27.-28.1.2024

Pihabongaus. Kuva: Jyrki Mäkelä

BirdLifen Suomen Pihabongaus on Suomen suurin vuotuinen lintutapahtuma. Kaikille luonnosta kiinnostuneille avoimessa tapahtumassa tarkkaillaan tunnin ajan lintuja omalla pihalla tai muulla paikalla. Osallistuminen on hauskaa, helppoa, hyödyllistä, ja siihen kuluu vain tunti! Pihabongauksen tavoitteena on innostaa tarkkailemaan talvisia lintulaudan ja kotipihan lintuja sekä kiinnostumaan lähiluonnosta. Pihabongaus järjestetään joka vuosi tammikuun viimeisenä viikonloppuna. Tänä vuonna Pihabongaus järjestetään 27.–28.1.2024.

Ohjeet Pihabongaukseen osallistumiseksi voit lukea BirdLife Suomen verkkosivuilta osoitteessa https://www.birdlife.fi/tapahtumat/pihabongaus/ .