Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Nurmijärven yhdistys

Nurmijärvi
Navigaatio päälle/pois

Nurmijärven Luonnon syyskokous

Nurmijärven Luonto ry:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin etäkokouksena ti 28.11.2023.   Kokouksessa päätettiin vuoden 2024 toimintasuunnitelma ja talousarvio. Yhdistyksen hallitukseen valittiin kaksivuotiskaudelle hallituksen jäseninä Minna Nyström, Tuula Sjöstedt ja Jouko Vuoristo sekä hallituksen varajäsenenä Soili Huttunen. Hallituksessa jatkavat puheenjohtajana Elina Lepistö ja jäsenenä Sari Iisaho.

Jos olet kiinnostunut toimimaan yhdistyksessämme muutoinkin kuin hallituksen jäsenenä, ilmoita meille esimerkiksi etusivulla näkyvällä sähköpostiosoitteella, mistä tehtävistä olet kiinnostunut ja lähetä itsestäsi lyhyt esittelyteksti. Aiempi kokemus yhdistystoiminnasta ei ole välttämätöntä. Toivotamme tervetulleiksi lisää aktiivijäseniä esimerkiksi retkien vetämiseen, somen päivittämiseen ja kaavoituksen seuraamiseen. Yhdistyksessä voit tehdä itsellesi mielekkäitä ja konkreettisia tekoja lähiluonnon puolesta.

Toimintasuunnitelma 2024 ,  Tulo- ja menoarvio 2024