Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Nurmijärven yhdistys

Nurmijärvi
Navigaatio päälle/pois

Terveisiä Keravalta

Kestävän elämän siirtymäliike Jaotuksen kesäleiriläisiä Keravan kartanolla

Keravan ympäristönsuojeluyhdistys toivottaa tervetulleeksi yhdistyksen tapahtumiin.

Hyönteistutkija Juho Paukkusen opastuksella tutustutaan Kiskokujan niityn hyönteislajistoon to 24.8. klo 17.  https://www.sll.fi/kerava/tapahtuma/hyonteiskavely/

Suomen luonnon päivää vietetään la 26.8. Someron kauniissa maisemissa. Lähtö klo 9 bussilla Keravan aseman tilausajopysäkiltä.  https://www.sll.fi/kerava/tapahtuma/retki-somerolle/

Keravan Martat opastaa säilönnässä, Huonekasviseura kertoo toiminnastaan. Maatiainen ry:ltä voit kysyä vanhoista lajikkeista, Keski-Uudenmaan ympäristökeskukselta vieraslajitorjunnasta. Keravan ympäristönsuojeluyhdistys kertoo luonnonsuojelusta ja Jalotus kaupunkiviljelystä, opit uutta puutarhan hoidosta: miten sen voi tehdä taloudellisesti ja kestävällä tavalla. Pääset ihailemaan ainutlaatuista kestävän elämän siirtymäliike Jalotuksen yhteisöviljelmän syyssatoa sekä Keravan kartanon miljöötä lampaineen, pupuineen ja kanoineen. Keravan kaupungin hortonomi tunnistaa yleisön tuomia kasveja, Keravan Martat opastaa säilönnässä, Huonekasviseura kertoo toiminnastaan. Maatiainen ry:ltä voit kysyä vanhoista lajikkeista, Keski-Uudenmaan ympäristökeskukselta vieraslajitorjunnasta. Keravan ympäristönsuojeluyhdistys kertoo luonnonsuojelusta ja Jalotus kaupunkiviljelystä.

Taimipäivä järjestetään pe 8.9. klo 12-18 Keravan kartanolla. Voit vaihtaa, tuoda ja hakea taimia, perennoja, pistokkaita, viherkasveja sekä siemeniä. Innostut ekologisesta tavasta kasvattaa ja kierrättää, opit uutta puutarhan hoidosta: miten sen voi tehdä taloudellisesti ja kestävällä tavalla. Pääset ihailemaan ainutlaatuista kestävän elämän siirtymäliike Jalotuksen yhteisöviljelmän syyssatoa sekä Keravan kartanon miljöötä lampaineen, pupuineen ja kanoineen. Keravan kaupungin hortonomi tunnistaa yleisön tuomia kasveja, Keravan Martat opastaa säilönnässä, Huonekasviseura kertoo toiminnastaan. Maatiainen ry:ltä voit kysyä vanhoista lajikkeista, Keski-Uudenmaan ympäristökeskukselta vieraslajitorjunnasta. Keravan ympäristönsuojeluyhdistys kertoo luonnonsuojelusta ja Jalotus kaupunkiviljelystä.

Keravan ympäristönsuojeluyhdistys verkossa  https://www.sll.fi/kerava ja facebookissa https://www.facebook.com/KeravanYmparistonsuojeluyhdistys/?locale=fi_FI