Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Nurmijärven yhdistys

Nurmijärvi
Navigaatio päälle/pois

In memoriam Heikki Kiuru – Myllykosken jalopuumetsän suunnittelija

Heikki Kiurun muistolaatta Myllykoskella / Nurmijärven kunta

Nurmijärven kunta asensi kesäkuun alussa Myllykoskelle muistomerkin maaliskuussa menehtyneen Heikki Kiurun muistolle. Kiuru teki metsänhoitosuunnitelman Myllykoskelle 1990-luvulla. Sen mukaisesti alueelle istutettiin myös monilajinen jalopuumetsä. Kiuru oli aktiivinen osallistuja asioissa, jotka liittyivät Nurmijärven kunnan metsiin ja viheralueisiin. Esimerkiksi Parkkimäen, Taaborinvuoren ja Tykkitorninmäen alueet hän tunsi läpikotaisin, ja oli mukana myös näiden kehittämisessä. Heikki Kiuru oli myös Nurmijärven Luonnon pitkäaikainen yhteistyökumppani.

Lue Heikki Kiurua koskeva Tanja Harju-Koskisen blogi ”Näin Nurmijärvi rakentuu”  https://www.nurmijarvi.fi/blogit/nain-nurmijarvi-rakentuu/