Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Nurmijärven yhdistys

Nurmijärvi
Navigaatio päälle/pois

Sääksikamera palaa WWF:n Luontoliveen

Sääksikamerassa voi seurata pesäpuuhia hyvin läheltä. Arkistokuva. Kuva: WWF:n Luontolive - Sääksi

Miljoonayleisön kerännyt sääksikamera käynnistyy taas Saimaalla 5. huhtikuuta WWF:n Luontolivessä. Tämä on seitsemäs kerta kun WWF yhteistyökumppaneineen toteuttaa livelähetyksen lintujen pesäpuuhista. Vuonna 2022 sääksikamera sai noin 2,9 miljoonaa katselukertaa. WWF:n Luontolive-palvelussa avautuu kevään aikana kolme muutakin livelähetystä, jossa seurataan suoria lähetyksiä suomalaisesta luonnosta. Aiemmin kamerat ovat taltioineet muun muassa saimaannorpan, kyyn, rupiliskon ja taimenen elämää.

Katso sääkaikameraa tästä

WWF:n uutiset:
https://wwf.fi/uutiset/2023/04/miljoonia-katselukertoja-viime-vuonna-kerannyt-saaksikamera-tekee-paluun-wwfn-luontoliveen/