Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Nurmijärven yhdistys

Nurmijärvi
Navigaatio päälle/pois

Löydä sata kasvia!

Luonnonkukkien päivän 20. vuotisjuhlavuoden kunniaksi Suomen luonnonsuojeluliitto haastaa Sinut löytämään 100 kasvilajia 31.10.2023 mennessä. Tämä haaste ei ole kilpailu, vaan hyvän mielen itsensä haastamista, jossa samalla innostutaan kasvien löytämisestä ja tunnistamisesta, opitaan muilta ja nähdään mitä kasveja mistäkin päin Suomea löytyy. Ilmoita havaintosi Luonnon kukkien päivä -sivustolle, jonne on tunnistamisen avuksi myös koottu Suomen sata yleisintä kasvia -esitteen lajeista kuvat ja tuntomerkit. 

Lumien sulettua, katse kohti maata ja havaintoja tekemään. Kaikkien vähintään 25 lajia ilmoittaneiden kesken arvotaan kolme kappaletta Luonnonkukkien päivän historiikkia (ilmestyy 18.6.2023).

Lisätietoja:

Suomen lajitietokeskuksen verkkosivut

Luontoportin verkkosivut

iNaturalist Suomi -verkkosivut