Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Nurmijärven yhdistys

Nurmijärvi
Navigaatio päälle/pois

Suomen Luon­non­suo­je­lu­lii­ton jäsenkirje

Kuva: Suomen luonnonsuojeluliitto

Suomen Luonnonsuojeluliitto täyttää tänä vuonna 85 vuotta. Vuodet ovat osoittaneet, että luonnon puolustaminen on ollut ja on edelleen kestävyyslaji. Suomen Luonnonsuojeluliitto on tutkitusti Suomen vaikuttavin ympäristöjärjestö ja puolustaa lähiluontoa kaikkialla Suomessa. Paikallisyhdistyksen jäsenenä olet osa yli 30 000 luonnonystävän yhteisöä ja autat luontoa sekä valtakunnallisesti että oman paikallisyhdistyksesi kautta

Päivitä jäsentietosi – osallistu arvontaan!

Kun tarkistat tietosi 31.1.2023 mennessä sähköisessä jäsenpalvelussa osoitteessa sll.fi/jasenpalvelu, osallistut vuoden 2023 Luonnonkalenterin (4 kpl) arvontaan! Voit osallistua arvontaan myös ilmoittamalla yhteystietosi sähköpostitse osoitteeseen jasenasiat@sll.fi tai puh: 09 228 08210 arkisin klo 9-15.

Lue Luonnonsuojeliliiton jäsenkirje 5.1.2023 täältä.