Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Nurmijärven yhdistys

Nurmijärvi
Navigaatio päälle/pois

Etäkokous Suomirata-hankkeesta

Etelä-Hämeen luonnonsuojelupiiri kutsuu keskustelemaan Suomirata-hankkeesta etäkokoukseen 28.11.klo 17 alkaen. Suomirata-hanke tähtää junayhteyksien nopeuttamiseen Helsingin ja Tampereen välillä. Yhtenä hankevaihtoehtona on rakentaa uusi suurnopeusrata, joka toteutuessaan aiheuttaisi valtavaa metsä- ja maisematuhoa Uudellamaalla, Kanta-Hämeessä ja Pirkanmaalla. Kokouksen tarkoituksena on jakaa tietoa ratahankkeesta ja suunnitella yhteistä kansalaisvaikuttamista uuden suurnopeusradan torppaamiseksi.

Kutsun kokoukseen on lähettänyt aluesihteeri Ina Rosberg Etelä-Hämeen luonnonsuojelupiiristä. Ilmoittaudu mukaan kokoukseen viimeistään su 27.11.  linkistä: https://q.surveypal.com/suomirata . Ilmoittautuminen tarvitaan etäkokouslinkin lähettämistä varten.

Kartta linjausvaihtoehdoista: