Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Nurmijärven yhdistys

Nurmijärvi
Navigaatio päälle/pois

Keijo West on poissa

Keijo West kertoo Kiljavan entisestä keuhkotautiparantolasta kesäillan kävelyretkellä 25.8.2020.

Kesäkuun alussa saimme surullisen ja järkyttävän uutisen hallituksemme pitkäaikaisen jäsenen ja aktiivisen toimijan Keijo ”Keke” Westin kuolemasta.

Kekellä oli aivan hämmästyttävä määrä paikallista tietoa Nurmijärveltä. Moni ehti Keken tarinoita kuulla ja moni olisi halunnut kuulla enemmänkin. Viime kesänä järjestimme Keken vetämän Kesäillan kävelyn Kiljavan maastossa Sääksjärven rantamilla. Syksyllä Kirkonkylän kirjastossa hän kertoi Klaukkalan Isosuosta ja siellä aikoinaan toiminnassa olleesta turpeen nostosta. Kummassakin tilaisuudessa jo osallistujien määrästä näkyi, että Keken asiantuntemus oli tiedossa ja sitä arvostettiin.

Tänä keväänä eräs Kekelle tärkeä ja läheinen hanke, Klaukkalan Isosuon luontopolku, liikahti eteenpäin. Ely-keskus myönsi lsosuon luontopolulle erityisavustuksen, mikä tekee hankeen aloittamisen mahdolliseksi jo tänä vuonna. Keijo West oli mukana polkuhankkeessa sen alkutaipaleesta lähtien sekä Nurmijärven Ladun että Nurmijärven Luonnon edustajana.

Järjestötyössä Keken valtaisan asiantuntemuksenkin edelle meni hänen positiivinen, arvostava ja rohkaiseva asenteensa kanssaihmisiin.

Kaipaamme sinua Keke.

Nurmijärven Latu ja Polku ry:n muistokirjoitus (Nurmijärven Uutiset 3.7.2021)