Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Nurmijärven yhdistys

Nurmijärvi
Navigaatio päälle/pois

Nurmijärven Luonnon jäsenkirje

Kuva: Margareta Sundell

Jäsenkirje 19.7.2020

Hyvä Nurmijärven Luonnon jäsen,

Koronatilanteen vuoksi yhdistyksemme on viettänyt viime kuukausina hiljaiseloa. Rajoitusten nyt vähentyessä käynnistämme toimintaamme uudelleen. Suunnitelmissamme on tilaisuuksia, joissa kerrotaan mm. villiyrteistä, kasvivärjäyksestä ja luontovalokuvauksesta. Osa tilaisuuksista sisältyy myös Nurmijärven opiston ja Nurmijärven kirjaston ohjelmiin. Suunnitteilla on myös kirkko­venesoutua, sieniretki, luontokävelyä sekä patikointia seitsemän veljeksen reitillä viime syksynä käynnistettyä mobiiliopastusta seuraten.

Kutsut retkiin ja tapahtumiin ilmoitetaan aikanaan verkkosivullamme http://sll.fi/nurmijarvi/ sekä facebooksivullamme https://www.facebook.com/nurmijarvenluonto/. Otamme myös mielellämme vastaan toimintaamme koskevia ideoitasi ja toiveitasi sähköpostiosoitteellamme info@nurmijarvenluonto.fi.

Jos haluat toimia aktiivisesti luonnon hyväksi Nurmijärvellä, ilmoittaudu aktiivitoimijoidemme joukkoon em. sähköpostiosoitteella ja kerro samalla millainen aktiivitoiminta luonnon hyväksi juuri sinua kiinnostaisi.

Yhdistyksemme kevätkokous jäi koronan vuoksi järjestämättä. Syksyllä pidämme vuosikokouksen, joka käsittelee sekä kevät- että syyskokouksen sääntömääräiset asiat. Yhdistyksemme hallituksessa on tilaa uusille jäsenille. Erityisesti etsimme tällä hetkellä yhdistyksellemme puheenjohtajaa. Aktiivitoimijoiden ja hallituksen jäsenten roolit ja tehtävät ˗ hallituksen puheenjohtaja mukaan lukien ˗ ovat muokattavissa kunkin henkilön kiinnostuksen ja osallistumismahdollisuuksien mukaisiksi.

Jos luonto kiinnosta sinua ja kannat huolta luontoympäristömme tulevaisuudesta, älä epäröi ilmoittautua mukaan aktiiviemme joukkoon. Yhdessä saamme enemmän aikaan!

Nurmijärven Luonto ry toivottaa hyvää keskikesää kaikille jäsenillemme ja tukijoillemme.

Nurmijärven Luonto ry:n hallitus