Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Nurmijärven yhdistys

Nurmijärvi
Navigaatio päälle/pois

Suomen luon­non­suo­je­lu­lii­ton Luontovetoomus

Allekirjoita kanssamme Luontovetoomus. Vaadimme, että koronaviruksen jälkeisellä talouden elvytyksellä suojellaan ilmastoa, vesistöjä ja luontoa. Me valitsemme terveellisen ja turvallisen tulevaisuuden.  Vetoomuksen allekirjoittajia oli 5.7.2020 yhteensä 7939.

Koronavirus ravistelee yhteiskuntaamme syvästi. Ilmastokriisiä ei kuitenkaan ole peruttu. Luonnon köyhtyminen jatkuu. Ihmiset ovat huolissaan omasta terveydestään ja tulevaisuudestaan. Yhdessä meillä on mahdollisuus valita, millaisen tulevaisuuden rakennamme. Pääministeri Sanna Marinin hallitus kaavailee mittavaa talouden elvytystä, ja hallitus on sitoutunut vauhdittamaan elvytyksellä ilmasto- ja ympäristötavoitteiden saavuttamista. Tehdään siitä yhdessä totta!

Lue koko vetoomus täältä ja allekirjoita. Vetoomus luovutetaan valtiovarainministerille syksyllä 2020.