Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Nurmijärven yhdistys

Nurmijärvi
Navigaatio päälle/pois

Tarja Haarasesta ym­pä­ris­tö­mi­nis­te­riön ylijohtaja

Tarja Haaranen Nurmijärven Luonnon linnunpönttöjen kiinnitystalkoissa Heinojan metsässä joulukuussa 2016. Tässä talkookaverina nykyinen kunnanvaltuuston jäsen Arto Hägg. Kuva: Selen Raiskila

Valtioneuvosto on nimittänyt ympäristöministeriön uudeksi ylijohtajaksi Tarja Haarasen. Tarja on toiminut myös Nurmijärven Luonto ry:ssä. Vuonna 2015 hän jättäytyi Nurmijärven Luonnon hallituksen varapuheenjohtajan tehtävästä. Vuoteen 2017 asti Tarja toimi myös Nurmijärven vihreiden kunnanvaltuutettuna.

Ylijohtaja toimii ministeriön luontoympäristöosaston päällikkönä. Luontoympäristöosasto vastaa muun muassa luonnonsuojeluun, ympäristönsuojeluun, maisemanhoitoon, luonnon virkistyskäyttöön, pinta- ja pohjavesien sekä merien suojeluun sekä ympäristövaikutusten arviointiin liittyvistä asioista.