Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Nurmijärven yhdistys

Nurmijärvi
Navigaatio päälle/pois

Suomen luon­non­suo­je­lu­liit­to valitsi vuoden pai­kal­li­syh­dis­tyk­sen, vuoden vapaaehtoisen ja palkitsi kaksi ansioitunutta luon­non­suo­je­li­jaa

Vasemmassa kuvassa Outi Silfverberg, oikeassa kuvassa Astrid Lindström ja Ralf Wistbacka. Kuvat SLL/Oona Lohilahti.

Suomen luonnonsuojeluliitto valitsi vuoden 2019 paikallisyhdistykseksi Hangon ympäristöyhdistyksen. Vuoden vapaaehtoinen on Solja Kvarnström Raaseporista, joka toimii myös paikallisyhdistyksen puheenjohtajana.

Suomen luonnonsuojeluliiton mitalilla palkittiin kaksi ansioitunutta luonnonsuojelijaa: Ympäristötiedon foorumin perustajan Outi Silfverbergin sekä  Ralf Wistbackan, joka on tutkinut ja auttanut mm. liito-oravia, tuulihaukkoja ja selkälokkeja vuosikymmenien ajan.