Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Nurmijärven yhdistys

Nurmijärvi
Navigaatio päälle/pois

Nurmijärven Luonnon syyskokous

Nurmijärven luonnon syyskokous pidettiin ke 13.11. 2019 Rajamäessä Seitsemän Veljeksen koululla. Tilaisuuden aluksi oli luontoilta, jossa oli tutkija Yrjö Kivisen mielenkiintoinen esitys aiheesta ”Jääkauden jäljet Nurmijärvellä”.

Yhdistyksen hallituksessa jatkavat vuonna 2020 Petri Puolakka ja Anmari Turunen sekä varajäsenenä Keijo West. Uusina jäseninä hallitukseen valittiin Jouni Lepistö, Minna Nyström, Tuula Sjöstedt ja Jouko Vuoristo. Yhdistykselle ei vielä valittu puheenjohtajaa.

Toimintasuunnitelma 2020, Jäsenmäärä ja jäsenmaksut, Tulo- ja menoarvio_2020

Jos olet kiinnostunut osallistumaan aktiivina Nurmijärven Luonnon toimintaan, ota meihin yhteyttä sähköpostilla: info@nurmijarvenluonto.fi