Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Nurmijärven yhdistys

Nurmijärvi
Navigaatio päälle/pois

Seitsemän veljeksen reitillä – hanke

Seitsemän veljeksen vaellusreitti on kunnianosoitus kansalliskirjailija Aleksis Kivelle. Tässä hankkeessa tuotetaan vaellusreitille Hyvinkään, Nurmijärven ja Tuusulan osalta sisältö älypuhelimissa toimivaan mobiiliopastussovellukseen. Sovelluksen sisältö koostuu tarinoista, alueen maisema- ja kulttuuriarvoista sekä monimuotoisesta luonnosta. Sovelluksen sisällön suunnittelu on nyt loppusuoralla. Hankeaika oli 1.5.2018-31.12.2019. Reitin avajaiset pidettiin 12.10. 2019. Aleksis Kiven päivää oli silloin juuri juhlittu ja myös näin juhlistimme Kiveä.

Hankkeen rahoitti Eteläisen maaseudun osaajat EMO ry ja hankkeen vetovastuussa oli Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaiset / ProAgria. Toteutus tapahtui työpajatoimintana, jolloin alueen yhdistyksillä, asukkailla ja reitistä kiinnostuneilla oli mahdollisuus osallistua sisällön toteutukseen. Hankkeen verkkosivu on osoitteessa https://www.maajakotitalousnaiset.fi/hankkeet/seitseman-veljeksen-reitilla-10700. Lisätietoa hankkesta antavat Auli Hirvonen / projektipäällikkö, Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaiset / ProAgria Etelä-Suomi ry, auli.hirvonen@maajakotitalousnaiset.fi, p. 0400 864 494.

Maastokierrokset Seitsemän veljeksen reitllä

Kuvia reitin varrelta:

Keskiviikko 12.6.2019
Rajamäeltä Nummen hautausmaalle

Keskiviikko 5.6.2019
Myllykoskelta Tuusulan rajalle

Maanantai 13.5.2019
Myllykoskelta Nummen hautausmaalle

Tiistai 23.4.2019
Rajamäeltä pohjoiseen