Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Nurmijärven yhdistys

Nurmijärvi
Navigaatio päälle/pois

Ilmastopaneelin raportti: luonnonsuojelu on ilmastoteko

Suo. Kuva: Merja Paakkanen

Hallitustenvälisen ilmastonmuutospaneelin (IPCC) tutkijoiden mukaan ilmastokriisin ratkaisemiseksi tarvitaan lisää luonnonsuojelua. Suomen luonnonsuojeluliiton mielestä maassamme tulisi lopettaa viipymättä turpeen kaivuu ja asettaa metsän hakkuille rajat. Budjettineuvotteluissa Rinteen hallituksella on mahdollisuus luopua turpeen polton haitallisesta verotuesta.

Lue lisää Suomen luonnonsuojeluliiton artikkelista sekä ympäristöministeriön ja Luonnonvarakeskuksen tiedotteesta ”Maankäytöllä on suuri merkitys ilmastonmuutoksessa – kestävä maa- ja metsätalous on tärkeä osa ilmastonmuutoksen torjuntaa”.