Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Nurmijärven yhdistys

Nurmijärvi
Navigaatio päälle/pois

Luonnonkukkien päivä Aleksis Kiven kodilla 16.6.

Kultakuoriainen juhannusruusussa (Kuva: Aila Kiiskinen)

Kesäkukista, luonnollisesta pihapiiristä ja leppoisasta tunnelmasta nautittiin kauniissa säässä Aleksis Kiven kodilla Palojoella sunnuntaina 16.6.2019 klo 13-15.

Pihan kasveihin saattoi tutustua kasvikorttien avulla. Lapsilla oli mahdollisuus ideoida ja askarrella oma ötökkähotelli kotiin viemisiksi. Pihasaunan ympärille oli myös rakennettu leikkimielinen visailu.

Juhlan kruununa kultakuoriainen kunnioitti tilaisuutta vierailullaan pihan juhannusruusussa. Palojoen kyläyhdistyksellä oli tarjolla kuumia grillimakkaroita ja vohveleita hillon ja kermavaahdon kera. Aleksis Kiven kodin näyttelyihin oli tapahtuman ajan vapaa pääsy. Kävijöitä oli päivän mittaan noin sata. Nurmijärven Luonnon osalta päivän järjestelyistä vastasi yhdistyksen sihteeri Aila Kiiskinen.