Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Nurmijärven yhdistys

Nurmijärvi
Navigaatio päälle/pois

Luonto lainassa -viikko Klaukkalan kirjastossa

Luonto lainassa -teemaviikolla järjestimme tiistaina 5.2. Klaukkalan kirjastossa lapsille suunnatun Norppaillan. Lauantaina 9.2. Nurmijärven luonto pystytti Klaukkalan kirjastoon Lupausten puun.

Norppaillassa Aila luki tarinan Saippa Saimaannorpasta ja kertoi norpan elämästä. Tarinaa kuuntelivat isommat ja pienemmät kuulijat. Lopuksi kaikille, jotka halusivat, laitettiin norpan kuva käsivarteen muistoksi illasta ja muistuttamaan luonnon merkityksestä.

Lauantaina Lupausten puun äärellä keskusteltiin luonnosta, sen monimuotoisuudesta ja tärkeydestä. Puun oksille kirjastossa kävijät ripustivat luontolupauksia: mitä juuri minä voin tehdä luonnon hyväksi. Paljon ajatuksia herätti ilmastonmuutos ja siihen vaikuttaminen sekä turha kuluttaminen. Kiitoksia siitä, että teemme työtä ja herätämme keskustelua valintojen merkityksestä, tuli monelta keskustelemaan pysähtyneeltä.